Будівництво готелю в Борисполі

Будівництво готелю в Борисполі

Подробиці проекту

Мета проекту полягає в будівництві готельно-ресторанного комплексу, який буде знаходитися в 4 кілометрах від міжнародного аеропорту “Бориспіль” (с. Гора, Бориспільський р-н) поруч з автомагістраллю, що з’єднує аеропорт з містом Київ.

Таке розташування – біля головних повітряних воріт країни – автоматично наділяє майбутній об’єкт певним статусом і рядом унікальних переваг, а також, в разі реалізації проекту в короткостроковій перспективі, дозволить зайняти йому особливе положення на ринку готелів Київського регіону.

Пройдені етапи реалізації проекту:

  • Створено товариство з обмеженою відповідальністю
  • У власність підприємства оформлена земельна ділянка з цільовим призначенням під будівництво готельно-ресторанного комплексу
  • Отримано дозвіл на підготовчі роботи
  • Отримані вихідні дані (містобудівні умови і обмеження, геологія, геодезія)

 

 

Номерний фонд готелю

Загальна площа – 5383,99м²
Корисна площа – 4388,51 м²
Площа забудови території – 1104,27м²

Готель буде складатися з 78 номерів, 75 з яких стандартні і 3 – двокімнатні номери «Люкс».

номерний фонд – 78бізнес-центр (розташування – біля ресепшена) 16 м²
люкс-номер (двокімнатний) 40 м² – 1кімната для персоналу – цоколь
напівлюкс (двокімнатний) 36 м² – 2офіс (адміністративні приміщення) – другий поверх
стандартні номери (одно-двомісні) 18-19 м² – 75
(в тому числі 2 номери для людей з обмеженими можливостями)
білизна
лобі-бар 53 м²технічне приміщення
ресторан 190 м²кухня
саунаскладські приміщення – Ліфт – 2 пасажир., 1 вантажний
більярд – 2 столилітня тераса 2, з центрального входу і на задньому дворі
конференц-зал 70 м² (приблизно на 70 чол.) на
першому поверсі, 50 м² (на 40 чол)
на другому
парковка 20 місць

 

Ресторан

Однією з головних послуг готелю є ресторан. За проектом на першому поверсі передбачається зал на 100 чоловік і лобі-бар. Ресторан призначений як для групових прийомів, так і для відпочиваючих в готелі, для банкетів, фуршетів, сніданків і т.д. У цокольному приміщенні бар – більярдна. Тематика – європейська та українська кухня.

Час роботи ресторану (в тому числі і кухня) – цілодобово.

Цінова політика орієнтована на споживача із середнім і вище рівнем доходу.

Середньоденна кількість відвідувачів – 80 осіб.

Параметри ресторану:

  • планова прохідність 80 відвідувачів в день (без урахування сніданків, включених у вартість проживання);
  • середній рахунок на відвідувача 500 грн;
  • націнка в середньому по кухні 300%;
  • націнка в середньому на алкогольні напої 500%;

При видатковій частині в 60%, чистий прибуток ресторану в перший рік роботи складе 77 575 € (40%), в другий і подальші роки – 116 363 € (60%) на рік.

 

Попередня вартість номерів

Ціноутворення готелю

Категорія номеруКількість осібВартість, грн
Стандарт11300,00
Стандарт21800,00
СтандартДод.місце400,00
Люкс12000,00
Люкс22600,00
ЛюксДод.місце600,00

 

Ціноутворення додаткових послуг

ПослугаЄдін.Вартість, грн
Трансфер готель-аеропортВиїзд200,00
Трансфер готель-цент Київа,
Готель ж / д вокзал
Виїзд600,00
ПарковкаДоба100,00
Конференц-залГодина600,00
СаунаГодина200,00
БільярдГодина150,00

 

Додатковими послугами також будуть room-сервіс, прання / прасування, послуги бізнес-центру, послуги перекладача, організація екскурсій, масаж, телебачення.

 

Прибутковість проекту

При 100% заповнюваності валовий дохід по проживанню становитиме 116 600 грн.в день, на місяць – 3 498 000 грн. (117 777 €)

Дохід по додаткових послугах в середньому 30 000 грн. в день, на місяць – 900 000 грн (30 000 €)

Загальний дохід в місяць – 147 777 €, в рік 1 773 324 €.

З урахуванням наявності клієнтської бази і налагоджених контактів з корпоративними клієнтами, в тому числі авіакомпаніями, туристичними фірмами, на заповнюваність 60% передбачається вийти через рік після відкриття.

При видатковій частині в 40% чистий прибуток готелю в перший рік роботи може становити 425 597 € (40% заповнюваність), в другій і подальші роки – 638 396 € (60% заповнюваність) в рік.

 

Інвестиції

Чистий прибуток готельно-ресторанного комплексу в цілому в перший рік роботи становитиме 503 172 €, другий і наступні роки 754 759 €

  • Розмір необхідних інвестицій – 5 млн. Євро. (Курс 27.9)
  • Запланований прибуток за перший рік готелю – 503 172 євро.
  • Запланований прибуток за другий і наступні роки – від 754 759 евро.
  • Термін окупності проекту – 6-7 років

Якщо Ви зацікавлені в інвестиціях в даний проект, залиште заявку нижче або зверніться до нас за вказаними номерами телефонів.

 

Інвестуйте разом з нами
Залиште Ваші контакти і наші менеджери зв’яжуться з Вами та запропонують найпривабливіший проект для примноження Ваших коштів