Мета проекту полягає в будівництві готельно-ресторанного комплексу, який буде знаходитися в 4 кілометрах від міжнародного аеропорту “Бориспіль” (с. Гора, Бориспільський р-н) поруч з автомагістраллю, що з’єднує аеропорт з містом Київ.
Таке розташування – біля головних повітряних воріт країни – автоматично наділяє майбутній об’єкт певним статусом і рядом унікальних переваг, а також, в разі реалізації проекту в короткостроковій перспективі, дозволить зайняти йому особливе положення на ринку готелів Київського регіону.
Пройдені етапи реалізації проекту:
Номерний фонд готелю буде представлений одно- і двомісними стандартними номерами, двокімнатні номери люкс. Загальна кількість номерів - 78. До послуг гостей будуть запропоновані: ресторан, два бари, два конференц-зали, бізнес-центр, кімната для переговорів, сауна, більярдна.
Проведено переговори і отримані попередні угоди з начальником льотного складу аеропорту Бориспіль про поселення співробітників. Готель буде також надавати номери і приміщення для проведення конференцій і бізнес-заходів, обслуговування туристичних груп, футбольних команд.
Клієнтами готелю стануть в першу чергу транзитні пасажири, пасажири авіакомпаній, рейси яких затримуються на строк більше 6 годин або скасовуються, екіпажі авіакомпаній, жителі інших міст України, що вилітають з аеропорту раннім рейсом, ділові люди.
Загальна площа – 5383,99м²
Корисна площа – 4388,51 м²
Площа забудови території – 1104,27м²
Готель буде складатися з 78 номерів, 75 з яких стандартні і 3 – двокімнатні номери «Люкс».
номерний фонд – 78 | бізнес-центр (розташування – біля ресепшена) 16 м² |
люкс-номер (двокімнатний) 40 м² – 1 | кімната для персоналу – цоколь |
напівлюкс (двокімнатний) 36 м² – 2 | офіс (адміністративні приміщення) – другий поверх |
стандартні номери (одно-двомісні) 18-19 м² – 75 (в тому числі 2 номери для людей з обмеженими можливостями) | білизна |
лобі-бар 53 м² | технічне приміщення |
ресторан 190 м² | кухня |
сауна | складські приміщення – Ліфт – 2 пасажир., 1 вантажний |
більярд – 2 столи | літня тераса 2, з центрального входу і на задньому дворі |
конференц-зал 70 м² (приблизно на 70 чол.) на першому поверсі, 50 м² (на 40 чол) на другому | парковка 20 місць |
Однією з головних послуг готелю є ресторан. За проектом на першому поверсі передбачається зал на 100 чоловік і лобі-бар. Ресторан призначений як для групових прийомів, так і для відпочиваючих в готелі, для банкетів, фуршетів, сніданків і т.д. У цокольному приміщенні бар – більярдна. Тематика – європейська та українська кухня.
Час роботи ресторану (в тому числі і кухня) – цілодобово.
Цінова політика орієнтована на споживача із середнім і вище рівнем доходу.
Середньоденна кількість відвідувачів – 80 осіб.
Параметри ресторану:
При видатковій частині в 60%, чистий прибуток ресторану в перший рік роботи складе 77 575 € (40%), в другий і подальші роки – 116 363 € (60%) на рік.
Категорія номеру | Кількість осіб | Вартість, грн |
---|---|---|
Стандарт | 1 | 1300,00 |
Стандарт | 2 | 1800,00 |
Стандарт | Дод.місце | 400,00 |
Люкс | 1 | 2000,00 |
Люкс | 2 | 2600,00 |
Люкс | Дод.місце | 600,00 |
Послуга | Єдін. | Вартість, грн |
---|---|---|
Трансфер готель-аеропорт | Виїзд | 200,00 |
Трансфер готель-цент Київа, Готель ж / д вокзал | Виїзд | 600,00 |
Парковка | Доба | 100,00 |
Конференц-зал | Година | 600,00 |
Сауна | Година | 200,00 |
Більярд | Година | 150,00 |
Додатковими послугами також будуть room-сервіс, прання / прасування, послуги бізнес-центру, послуги перекладача, організація екскурсій, масаж, телебачення.
При 100% заповнюваності валовий дохід по проживанню становитиме 116 600 грн.в день, на місяць – 3 498 000 грн. (117 777 €)
Дохід по додаткових послугах в середньому 30 000 грн. в день, на місяць – 900 000 грн (30 000 €)
Загальний дохід в місяць – 147 777 €, в рік 1 773 324 €.
З урахуванням наявності клієнтської бази і налагоджених контактів з корпоративними клієнтами, в тому числі авіакомпаніями, туристичними фірмами, на заповнюваність 60% передбачається вийти через рік після відкриття.
При видатковій частині в 40% чистий прибуток готелю в перший рік роботи може становити 425 597 € (40% заповнюваність), в другій і подальші роки – 638 396 € (60% заповнюваність) в рік.
Чистий прибуток готельно-ресторанного комплексу в цілому в перший рік роботи становитиме 503 172 €, другий і наступні роки 754 759 €
Якщо Ви зацікавлені в інвестиціях в даний проект, залиште заявку нижче або зверніться до нас за вказаними номерами телефонів.